Privátní značka Vocílka od Billy mění vzhled i obaly

Billa přichází s novým vzhledem i obaly své privátní značky českého masa Vocílka.

Čt 12. října 2023 07:20 2 min Sdílet

# Aktuality # Marketing # Retail

/media/26186/vocilka

Fullscreen Sdílet

/media/26166/billa_vocilka_bridlice

Fullscreen Sdílet

Billa představuje svou privátní značku českého masa Vocílka v novém designu a ve zcela transparentních a plně recyklovatelných obalech. Tváří značky zůstává šéfkuchař, porotce soutěže MasterChef a majitel restaurace U Matěje Jan Punčochář.

Značka Vocílka byla na trh uvedena poprvé v roce 2011. Zákazníkům garantuje český původ masa – od chovu, výkrmu, porážky až po zpracování. „Každý kus kuřecího, vepřového i hovězího masa a uzenin má doložitelný certifikát o původu, chovu, výkrmu i způsobu zpracování nebo výroby. Spotřebitel si tak může být jistý, že maso od Vocílky pochází opravdu z Česka a že není dovážené ze zahraničí,“ popisuje Jan Horník, senior nákupčí pro segment masa a masných produktů v řetězci Billa ČR. 

Nově bude značka k dostání v průhledných, plně recyklovatelných a snadno čitelných obalech, které zákazníkům poskytnou všechny důležité informace o výrobku na jednom místě. Součástí obalů jsou i QR kódy, díky kterým spotřebitelé zjistí informace nejen o původu masa, ale na webových stránkách také naleznou inspiraci s kuchařskými recepty 

Nový design loga je doplněn i upravenou vizualizací postavy pro značku charakteristického řezníka. Ten se nově pyšní plnovousem, novým účesem a tmavší zástěrou v barvě, která odpovídá barevnému ladění značky Vocílka. Postava řezníka má nyní více odrážet moderní vzhled, který lze spatřit právě i na samotných obalech. 

S novou podobou značky Vocílka se budou zákazníci v prodejnách Billa setkávat postupně. Od léta už mají nový vzhled kuřecí prsní řízky a vepřový a hovězí steak z pečeně. Do konce roku pak nové obaly budou mít všechny masné výrobky. 

-stk- 

# logo # Billa # privátní značka # Vocílka # obaly # maso # vzhled

Guru Weekly

Každé pondělí nejnovější články v Guru Weekly přímo do vaší e-mailové schránky.